Over ons


Klj Eke is de snelst groeiende jeugdbeweging in Eke/Nazareth. Dat maakt ons als groep gezellig, relaxter en closer. Onze activiteiten gaan niet alleen door in ons vertrouwd KLJ-lokaal, maar ook op verplaatsing zoals een uitstap naar de blaarmeersen, een dorpsspel, een gewestactiviteit met andere KLJ’s,…

Onze enthousiaste leidingploeg staat elke 14 dagen paraat om onze leden een spetterende activiteit te bezorgen. Van kampen bouwen tot knutselen en nog zo veel meer, variatie genoeg dus! Naast onze tweewekelijkse activiteiten, organiseren wij ook jaarlijks een onvergetelijk KLJ Weekend en KLJ Kamp waarin onze leden zich ten volle kunnen uitleven en memorabele momenten beleven.

Naast het organiseren van toffe spelen en activiteiten, zorgt onze bestuursploeg elk jaar voor het verwezenlijken van een wafelbak met lekkere zelfgebakken wafels! Verder wordt door KLJ Eke de Brouwsels op straat, figuurlijk dan, op stelten gezet door onze Dolle Dorpsdagen die bestaan uit een heerlijke barbecue en streekbierenplezier het hele weekend door.

Onze kleinsten belanden in de groep -9, in deze groep ben je welkom vanaf de leeftijd van 6 jaar tot je 8 jaar en in de -12 is dit vanaf 9 jaar t.e.m.11 jaar. Vanaf je 12 jaar bent of wordt, ga je over naar de -13 groep. Eens je 13 bent zit je in onze -16 groep en eens je 16 bent of ouder stap je over naar onze +16 groep. Er is dus KLJ plezier voor groot en klein! Elke groep heeft zijn eigen charme en kwaliteiten, maar ook zeker met iedereen samen vormt KLJ Eke een mooie jeugdbeweging.

KLJ Eke is te vinden op het adres Lichterveldestraat 6b. Hier is ons lokaal waar de meeste activiteiten doorgaan en dit is tweewekelijks op zondag  van 14u tot 17u.

Je eens goed kunnen uitleven, ravotten, nieuwe vriendschappen opbouwen en eens goed zot mogen doen, bij KLJ Eke mag en kan dat allemaal! Dus niet twijfelen, gewoon doen.