Over ons


KLJ Eke is de kleinste jeugdbeweging van Nazareth/Eke, maar daarom zeker niet de minste. Dat we kleiner zijn, hoeft zeker niet nadelig te zijn. Zo vormen wij een heel charmante en persoonlijke jeugdbeweging waarin iedereen elkaar kent of al snel leert kennen.

Onze enthousiaste leidingploeg staat elke 14 dagen paraat om onze leden een spetterende activiteit te bezorgen. Hetzij in ons vertrouwd KLJ lokaal, hetzij een uitstap naar de Blaarmeersen, een dorpsspel, een gewestactiviteit met andere KLJ’s uit de regio, … Van kampen bouwen tot knutselen en nog zo veel meer, variatie genoeg dus! Naast onze tweewekelijkse activiteiten, organiseren wij ook jaarlijks een onvergetelijk KLJ Weekend en KLJ Kamp waarin onze leden zich ten volle kunnen uitleven en memorabele momenten beleven.

Naast het organiseren van toffe spelen en activiteiten, zorgt onze bestuursploeg elk jaar voor het verwezenlijken van een wafelbak met lekkere zelfgebakken wafels! Verder wordt door KLJ Eke de Brouwsels op straat, figuurlijk dan, op stelten gezet door onze Dolle Dorpsdagen die bestaan uit een heerlijke barbecue en streekbierenplezier het hele weekend door.

Onze kleinsten belanden in de groep -9, in deze groep ben je welkom vanaf de leeftijd van 6 jaar tot je 8 jaar en in de -12 is dit vanaf 9 jaar t.e.m.11 jaar. Vanaf je 12 jaar bent of wordt, ga je over naar de -16 groep. Vanaf 16 - jarige leeftijd kom je dan in de +16 groep terecht. Er is dus KLJ plezier voor groot en klein! Elke groep heeft zijn eigen charme en kwaliteiten, maar ook zeker met iedereen samen vormt KLJ Eke een mooie jeugdbeweging.

KLJ Eke is te vinden op het adres Lichterveldestraat 6b. Hier is ons lokaal waar de meeste activiteiten doorgaan en dit is tweewekelijks op zondag  van 14u tot 17u.

Je eens goed kunnen uitleven, ravotten, nieuwe vriendschappen opbouwen en eens goed zot mogen doen, bij KLJ Eke mag en kan dat allemaal! Dus niet twijfelen, gewoon doen.